09-05-04

Kantklossters in Torremolinos

Toen we de zondagmorgen wakker werden, hadden we niet echt goed geslapen die eerste nacht, maar niet getreurd. Allebei een lekker bad, en dan naar beneden voor het uitgebreide ontbijtbuffet.
Dan even een korte wandeling door de haven. Luxe jachten liggen er naast kleine vissersbootjes. En op de pier waren er heel wat vissers. We keerden naar het hotel terug. Op de derde verdieping staat een ijsmachien. We konden dus onze ijsemmer vullen. Zouden we lekker fris water hebben 's avonds.
We wandelden langs de kust naar Torremolinos. Op het strand dronken we lekkere zumo van naranja.Via de leuke winkeltjes en nauwe straatjes trokken we dan de berg op naar het centrum van het stadje.
Ginds waren verschillende dames bezig met kant te klossen. Tientallen Spaanse dames uit verschillende steden en stadjes, demonstreerden hun kunnen met de spelden en de klossen.
Ik kocht daar in een winkel sandalen. En we hebben er nog een reuze capuccino gedronken. Dan namen we de trein naar Arroyo. Ginds bleek in de parochiekerk een communiefeest bezig. Daar moesten we even blijven kijken. Het gaat daar op de klassieke manier: de jongens met een pak  voorzien van epauletten en siertouwen, de meisjes in een witte bruidsjurk.

10:54 Gepost door Gwy, the Alder | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.